Come On Poker

Jag på Rakeback Erbjudande.se erbjuder dig 36% i Come on Poker rakeback, den första EU-sidan som erbjuder spel mot amerikanska spelare 100% skattefritt. Come on är pokerrummet som jag själv förespråkar och huserar på, då det känns som att åka tillbaka i tiden till åren runt 2004 när motståndet var betydligt enklare. Sidan blir inte mindre intressant när man betänker att 70% av spelarna på ComeOn Poker är passiva amerikaner, som under helgerna gärna tar en eller två budweiser för mycket under tiden de spelar.

Comeon erbjuder även stora lukrativa rake race varje månad, som om inte det vore nog så utbetalas dessutom eventuella prispengar i Comeon´s rake race utan att påverka din vanliga Comeon rakeback. Förutom redan nämnda Comeon rakeback på 36% – får du dessutom, om du signar upp dig via mig på Rakeback Erbjudande.se en plats i deras fina rake race. Mycket erbjudande? Svar ja. Det som är värt att tänka på är att ALLA Comeon´s erbjudande får kombineras. Gör som jag och testa Comeon!

rakeback come on pokerNätverk: Cake (skattefritt)

Come on Rakeback 36% + rake race

Rakeback-utbetalning: Till ditt spelkonto varje onsdag.

Poker kampanjer: Comeon rake race, större söndags turneringar med garanterade extrapengar i prispotten, samt mindre dagliga turneringar och gratis-turneringar.

 

Registrera dig hos Come on Poker

1) Efter du tryckt på min länk nedanför kommer du att slussas till Comeon. Välj då ”Öppna ett konto idag” sedan ”Fullständig registrering” och fyll i dina uppgifter för att slutföra registreringen.

 

2) Viktigt! Registrera dig genom att trycka här för att inte gå miste om din Comeon rakeback. Obs! Glöm inte att fylla i bonuskoden:  

 

3) OBS! Efter att du registrerat dig hos Comeon så vill jag att du skickar ett mail med ditt valda screen-name till SUPPORT så jag kan kontrollera att din rakeback och bonus är registrerad.

Läs mer om rakebackerbjudande i stort och hitta rätt ställe för att hitta ditt bästa erbjudande för rakeback här.

Go to Top