Come On Poker

OBS: Erbjudanden som finns med på denna sida är inte längre i bruk!  

Du kan få 36% i Come on Poker rakeback. Come on är pokerrummet som jag själv förespråkar och huserar på, då det känns som att åka tillbaka i tiden till åren runt 2004 när motståndet var betydligt enklare. Sidan blir inte mindre intressant när man betänker att 70% av spelarna på ComeOn Poker är passiva amerikaner, som under helgerna gärna tar en eller två budweiser för mycket under tiden de spelar.

Comeon erbjuder även stora lukrativa rake race varje månad, som om inte det vore nog så utbetalas dessutom eventuella prispengar i Comeon´s rake race utan att påverka din vanliga Comeon rakeback. Förutom redan nämnda Comeon rakeback på 36% – får du dessutom, om du signar upp dig via mig på Rakeback Erbjudande.se en plats i deras fina rake race. Mycket erbjudande? Svar ja. Det som är värt att tänka på är att ALLA Comeon´s erbjudande får kombineras. Gör som jag och testa Comeon!

rakeback come on pokerNätverk: Cake (skattefritt)

Come on Rakeback 36% + rake race

Rakeback-utbetalning: Till ditt spelkonto varje onsdag.

Poker kampanjer: Comeon rake race, större söndags turneringar med garanterade extrapengar i prispotten, samt mindre dagliga turneringar och gratis-turneringar.

 

Läs mer om rakebackerbjudande i stort och hitta rätt ställe för att hitta ditt bästa erbjudande för rakeback här.

Go to Top